Toe aan een nieuwe vloer die niet te duur is?

Foto: De Vloerencentrale

Lentekriebels? En toe aan een nieuwe vloer die niet te duur is? Tapijttegels zijn de perfecte oplossing als je een praktische en duurzame vloer zoekt die snel en gemakkelijk te leggen is.

TapijtTegelDiscount

Tapijttegels zijn praktisch, ijzersterk, sfeervol en voordelig. Ze hebben het gemak van kleine tegels en de warmte en zachtheid van vloerbedekking of tapijt. En ze kunnen vaak direct op een harde ondergrond gelegd worden, een ondervloer is dan niet nodig. TapijtTegelDiscount heeft tapijttegels in de afmetingen 50×50, 100×100, 25×100 en 50x100cm zo op voorraad. Deze verschillende formaten kunnen ook lekker speels met elkaar gecombineerd worden en met tapijttegels kun je elke gewenste sfeer creëren. Ook is er volop variatie in kleur en motief: van een rustige uitstraling in een effen kleur, een trendy dessin tot een zelfbedacht creatief legpatroon. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Eenvoudig te leggen en onderhoudsvriendelijk

Het grote voordeel van tapijttegels is dat ze eenvoudig te leggen zijn, omdat ze uit kleine vlakken bestaan. Je hoeft maar weinig te snijden, waardoor er amper snijverlies is. Met een stanleymes en dubbelzijdige tape of TacTiles kun je zelf eenvoudig aan de slag! Tapijttegels vragen weinig onderhoud en zijn goed schoon te houden door ze regelmatig te stofzuigen. En zit er een vlek op één van de tegels dan kun je die met een vochtige doek voorzichtig weg deppen (niet wrijven). En krijg je hardnekkige vlekken er een keer niet meer uit? In een handomdraai vervang je de betreffende tegel(s) en ziet je vloer er weer tiptop uit!

Duurzaam, verhuis- en recyclebaar

Tapijttegels zijn ook nog eens erg duurzaam en slijtvast. Er worden niet gemakkelijk sporen in gelopen, waardoor ze een lange levensduur hebben. En ga je verhuizen of wil je ze liever in een andere ruimte leggen? Tapijttegels zijn makkelijk te verplaatsen en opnieuw te gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat niet de hele ruimte leeggehaald hoeft te worden als de tapijttegels gelegd worden. En wist je dat tapijttegels luchtzuiverend en allergievriendelijk zijn? Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat tapijttegels een luchtzuiverende werking hebben. Ze houden fijnstof vast en voorkomen hiermee een constante circulatie en daardoor ook allergieën. Overtuigd? Neem dan een kijkje op de onderstaande webshop of neem contact op voor meer informatie.

Reacties