112

Twee jonge Tilburgers na achtervolging aangehouden voor overval in Rijsbergen

Foto: Politie

Rijsbergen – In de nacht van woensdag 5 januari op donderdag 6 januari is een woning aan de Pannenhoefsebaan in Rijsbergen overvallen. Na een achtervolging heeft de Belgische politie, in samenwerking met de Nederlandse politie, vier verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de woningoverval.

De bewoners van een woning gelegen aan de Pannenhoefsebaan in Rijsbergen worden donderdag 6 januari rond 03:30 uur opgeschikt door glasgerinkel. Voordat de bewonders het door hebben, staan er vier personen in hun woning. De overvallers vluchten korte tijd daarna de woning uit. Onbekend is nog of de daders buit hebben gemaakt. Een van de bewoners die gewond raakte tijdens de overval, moest voor controle naar het ziekenhuis.

Aanhoudingen
De gealarmeerde politie, onderweg naar de Pannenhoefsebaan, rijdt op de Ettensebaan een voertuig tegemoet. In plaats van dat het tegemoetkomende voertuig stopt, manoeuvreert het zich langs de politieauto heen en gaat er met hoge snelheid vandoor. In Massenhoven in België komt het voertuig tot stilstand. Na waarschuwingsschoten worden de vier inzittenden, een 19-jarige Bredanaar, een 19-jarige Tilburger, een 17-jarige Tilburger en een 15-jarige mannelijke verdachte zonder vaste woon of verblijfplaats, door de Belgische politie aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex.

Reacties

Cookieinstellingen