Jurassic World Reptielen dagelijks geopend met mooie aanbiedingen

Foto:

Advertorial: Sinds de opening in augustus hebben ze al vele klanten blij kunnen maken met reptielen en alles wat daarbij komt kijken. Door alle leuke gesprekken en ontvangen complimenten van hun klanten, zijn ze extra trots op hun winkel.

Ze zullen gedreven verder gaan met het verlenen van top-service en het gericht adviseren van klanten, met betrekking tot het aanschaffen van een reptiel. Daarnaast is het assortiment verder uitgebreid en bevat de webshop vanaf volgende week honderden extra producten.

Het bezorgen van terraria en dieren in de regio is altijd mogelijk, en binnen een straal van 25 kilometer is dit geheel kosteloos.
In de winkel zijn altijd acties geldig, in de vorm van compleet ingerichte terrariums met één of meerdere reptielen. Dit zijn
ideale opties voor startende mensen, om zo gelijk een beeld te krijgen van hoe de dieren gehuisvest moeten worden, en het
scheelt een hoop gedoe om alle benodigdheden bij elkaar te sprokkelen.

Er zijn altijd verse voedseldieren op voorraad, en als er iets specifieks gewenst is dan kunnen ze dat altijd voor u bestellen. In de winkel geldt elke zaterdag en zondag een aanbieding voor krekels en sprinkhanen. Verder zijn er deze maand ook verse kerststukjes verkrijgbaar en grote amaryllis bloembollen op een houten standaard, deze worden gevarieerd zelf door hun opgemaakt en gedecoreerd. Volg Jurassic World Reptielen op facebook voor dagelijkse updates, foto’s en alle lopende acties.

Op de website staat altijd het actuele aanbod aan dieren; www.jurassicworldreptielen.nl  De winkel is 7 dagen per week geopend, m.u.v. feestdagen. De openingstijden zullen nog een update krijgen i.v.m. kerst en de jaarwisseling.

Voor vragen kunt u altijd mailen of bellen.
[email protected]
Stationstraat 30 in Rijen
Telefoon: 06-11170607

Reacties

Cookieinstellingen