100-jarig bestaan Boomrooierij Weijtmans, gratis boom voor nieuwe klant

Foto: Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans bestaat dit jaar 100 jaar en dat willen ze samen met u vieren. Met de Boom-voor-een-Boom jubileumactie is het extra aantrekkelijk om zaken met hun te doen. Want ze geven een prachtig cadeau weg: u krijgt van hun een gratis boom!

EEN DUURZAAM CADEAU VOOR U:
EEN MOOIE BOOM IN UW NIEUWE TUIN

De Boom-voor-een-Boom jubileumactie werkt als volgt:
• U geeft Boomrooierij Weijtmans opdracht werkzaamheden uit te voeren. Na afronding van uw opdracht ontvangt u van hun een kortingscode.
• U gaat naar de webshop boomvooreenboom.nl waar ze een selectie van bomen aanbieden die bij uitstek geschikt zijn voor in de tuin. Kies uw boom of bomen* en reken af met de kortingscode. Let wel: als u extra bomen wilt bestellen dan kan dit, u kunt deze direct in de webshop afrekenen!
• De volgende stap is om samen een aflevermoment af te spreken. Uw bestelling zal op de afgesproken datum klaarstaan bij tuincentrum Natuurlijk Tilburg! Hierover krijgt u vooraf per email bericht.
• De door u bestelde boom of bomen worden geleverd door een gerenommeerde boomkweker. De bomen worden door deze specialisten zorgvuldig transport- en plantklaar gemaakt. Meer weten en de voorwaarden? Lees alle informatie op de website:
boomrooierijweijtmans.nl of ga naar boomvooreenboom.nl
* Per klant worden maximaal 5 bomen cadeau gegeven. Het juiste aantal cadeau-bomen wordt vastgesteld a.d.h.v. het bruto
factuurwaarde. Raadpleeg de staffel in de promotie-voorwaarden.

BOMEN PLANTEN IS HARD NODIG!
Het jubileumjaar van Boomrooierij Weijtmans staat helemaal in het teken van bomen. Dat is natuurlijk logisch want bomen zijn een prominente factor in de rijke historie van ons bedrijf. Ook in de actualiteit spelen bomen een belangrijke rol. Meer bomen planten helpt in het oplossen van het klimaatprobleem. Daarom moet het boomarsenaal in Nederland flink groeien. Door vandaag een boom te planten creëren we voor de toekomstige generaties een groene en gezonde leefomgeving. Uw boom gaat hierin bijdragen!

Reacties

Cookieinstellingen