Opening Jumpsquare trampolinepark in Tilburg

Foto: Jumpsquare Tilburg

Vrijdag 17 september opent Jumpsquare een indoor trampolinepark in Tilburg. Met de komst van Jumpsquare beschikt Tilburg als grote stad eindelijk over een indoor trampolinepark binnen haar gemeente grenzen!

De vestiging in Tilburg is gevestigd aan de Spaubeekstraat in de Reeshof, naast de sportvelden van TSV Gudok en zal 7 dagen per week geopend zijn. Vier de opening van Jumpsquare Tilburg en maak gebruik van de Openingsdeal: boek een Jumpsessie van 120 minuten en betaal maar voor 90 minuten!

Het ruim 1.850m² grote trampolinepark biedt straks meer dan alleen trampolinespringen en beschikt over meerdere attracties zoals: high-performance trampolines met “Walk-on-Wall”, een sportzone met Dodgeball (trefbal) en Basketbal, een heuse Jumptower met BigAirBag©, een Ninja Parcours en een Foampit. Daarnaast is er ook de allernieuwste trend op het gebied van trampolines: De Valo Jump. Hiermee word je zelf de hoofdpersoon in een video game waarmee je al jumpend nieuwe highscores kunt halen. Naast al deze attracties beschikt ieder Jumpsquare trampolinepark ook over een eigen horecaconcept “George’s” genaamd, vernoemd naar de uitvinder van de trampoline George Nissen. Kortom behalve jumpen is er een scala aan arrangementen voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsevenementen.

Jumpen is voor iedereen toegankelijk vanaf 7 jaar en voor de allerkleinsten (1,5 t/m 6 jaar) zijn er speciale “Mini Jump” uren. Vrij Jumpen kan al vanaf € 13,99 per persoon inclusief speciale antislip Jumpsokken. Daarnaast organiseert Jumpsquare ook groepslessen zoals Jump Fit en leer je tijdens JumpScool de vetste tricks.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Jumpsquare Tilburg

Reacties

Cookieinstellingen