Praktijk KindVerbindt biedt (vak)therapie

Foto: Kind Verbindt

Sinds mei 2021 is praktijk KindVerbindt gevestigd in het pand – voormalig politiebureau en De Zonnewijzer – aan de Prins Bernhardstraat 9 in Drunen. Hier bieden wij (vak)therapieën en behandeling op maat onder één dak, namelijk; Psychosociale therapie, systeemtherapie, cognitieve gedragstherapie, psychomotorische therapie, rouw en verlies therapie, beeldende therapie en kindertherapie. Ook voor complexe scheidingen waarbij ouders en kind therapie en ondersteuning nodig hebben, bent u bij KindVerbindt van harte welkom.

KindVerbindt werkt vanuit haar visie die aansluit bij het systeem, de omgeving waarbinnen je leeft, de beste effecten geeft. Onze missie is om het gezinssysteem, daar waar je vandaan komt, op een gezonde manier met elkaar te blijven verbinden.

Samenwerking met kind en ouders
KindVerbindt biedt inzichten die veranderingen teweeg brengen, maar deze hulp moet passend zijn bij de hulpvrager en de omgeving waarbinnen deze functioneert. Daarom werkt praktijk Kindverbindt allereerst altijd samen met het kind en de ouder(s) of het gezin. Er wordt dus niet alleen naar de problematiek van het kind gekeken. We streven ook naar bewustwording rond de opvoedingspatronen van de ouders. We werken vanuit de hulpvraag met wat ‘er echt is’. Dit maakt het therapeutische vak zo interessant! Bij praktijk Kindverbindt kijken we met een medische en psychologische blik zodat het kind én de ouders weer gaan groeien. Want het gezamenlijke doel is dat het kind zichzelf verder kan ontwikkelen en weer goed in zijn vel zit!

Samenwerking met andere professionals
Praktijk KindVerbindt wil iedereen met een hulpvraag zo snel en goed mogelijk ondersteunen. Daarvoor werken we graag samen met andere zorgaanbieders. Om nieuwe ontwikkelingen bij te houden, om ten tijde van drukte snel te schakelen of om iemand te consulteren die een andere of betere klik heeft met een cliënt. Praktijk KindVerbindt werkt in hoofd en onderaannemerschap samen met deze zorgaanbieders.

KindVerbindt maakt groei en ontwikkeling tussen ouders en kind mogelijk!
Interesse gewekt of meer informatie gewenst? Maak een afspraak via de website
Graag tot ziens bij KindVerbindt.

Prins Bernhardstraat 9
5151 VA Drunen
Mail: [email protected]
Bel: 06-24791353. Bereikbaar van 8.30 tot 9.00 uur en van 12.00 tot 13.00 uur.

Reacties

Cookieinstellingen