Van Bokhoven Security: Uw zorg in veilige handen

Foto: Van Bokhoven Security

De afgelopen periode was heftig. Wij van Van Bokhoven security en service zijn gespecialiseerd in zorgbeveiliging, en bieden Safety Care Assistence. Hierdoor hadden wij het drukker dan ooit, onze kanjers van medewerkers stonden in de quarantaine tenten bij diverse ziekenhuizen.

Bij de verpleeghuizen werden ze ingezet om onze ouderen te beschermen. Ook stonden ze bij winkels om te zorgen dat de geldende maatregelen gehandhaafd werden, zodat het publiek en het personeel veilig konden winkelen en werken.

Maar ook nu staan wij 24 uur per dag klaar om de reguliere beveiliging van bedrijven en instellingen te verzorgen. Onze Safety Care Assistence te bieden bij agressie in de zorg, maar zeker ook om in de verpleeghuizen en instellingen de opstart van bezoek en alle nieuwe regels in goede banen te leiden.  In winkels en bedrijven zorgen wij dat de maatregelen gehandhaafd worden, zodat we met zijn allen het nieuwe corona virus eronder krijgen en onze dierbaren kunnen beschermen.

Wij bieden in deze nieuwe tijd bedrijven en instellingen gratis en vrijblijvend advies over de nieuwe maatregelen. Zoals altijd leveren wij maatwerk specifiek toegespitst op de vraag van uw onderneming.

Wilt u een gratis bedrijfsadvies op maat, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Niet voor niets is onze slogan: uw zorg in veilige handen.

Reacties