Dierendagfeest bij Animal Center op vrijdag 27 september

Foto: Animal Center

Vrijdag 27 september is het dierendagfeest bij Animal Center en dat vieren zij dit jaar met een echte Food & Fun Market en buitenbioscoop. Iedereen is van harte welkom van 15.00 tot 22.00 uur, zowel in Vught als in Kaatsheuvel. De winkels zijn speciaal voor het dierendagfeest geopend tot 22.00 uur.

Tijdens het dierendagfeest wordt er een feestelijke markt georganiseerd met meer dan 25 kraampjes. Laat je verrassen door leuke activiteiten, heel veel moois voor jouw huisdier, de laatste trends én natuurlijk de beste acties!

Al die mooie aankopen wil je natuurlijk meenemen in een hippe Animal Center shopping bag. Voor slechts € 1 te koop bij de kraampjes van Stichting Zorgdier en Stichting Hulphond. Hiermee steun je deze stichtingen en ontvang je ook nog eens 10% korting in de winkel tijdens het dierendagfeest (m.u.v. aanbiedingen).

De avond wordt afgesloten tussen 20.00 en 22.00 uur met een buitenbioscoop waar een echte familiefilm gedraaid zal worden. Welke film vertoond wordt blijft nog even een verrassing. Binnenkort maakt Animal Center op de site bekend welke film ze zullen draaien. Zowel jij als je hond zijn van harte welkom. Tip: Neem zelf een stoeltje of krukje mee om op te zitten tijdens de film en bij slecht weer gaat de buitenbioscoop niet door!

Voor een smakelijk frietje en een verfrissend drankje kun je terecht bij de frietwagen ‘Friet Enzo’. De frietwagen is aanwezig van 15.00 tot 22.00 uur, dus ook tijdens de film kun je genieten van een heerlijke versnapering.

Is jouw huisdier gezond en fit? Kom langs tussen 15.00 en 20.00 uur bij de Pets Health dierenkliniek voor een gratis gezondheidscheck van je huisdier.

Ook aan de kids is weer gedacht. Er is een spannende speurtocht door de winkel vanaf 15.00 uur en ze kunnen meedoen met de kleurwedstrijd en kans maken op mooie prijzen. Haal de kleurplaat op in de winkel of download deze op de website van Animal Center.

Kortom, het dierendagfeest bij Animal Center wordt beestachtig gezellig. Een leuk uitje voor het hele gezin! En naast al deze activiteiten profiteer je ook nog van de beste dierendagaanbiedingen!

Animal Center is een grootschalige dierenwinkel, met een zeer uitgebreid assortiment diervoeding en dierbenodigdheden en compleet met Pets Health dierenkliniek, hondentrimsalon, Pets Academy en bovendien een Dogwash waarin je gemakkelijk je hond kunt wassen en drogen.

Animal Center is 7 dagen per week geopend en gevestigd aan Verzetstraat 11 in Kaatheuvel en De Schakel 12 in Vught. Meer informatie op www.animalcenter.nl

Reacties