BBQen met kwaliteitslagerij Pijnenburg

Foto: Kwaliteitslagerij Pijnenburg

Heb jij net zoveel passie voor BBQen als Marcel van kwaliteitslagerij Pijnenburg en ben jij op zoek naar iets nieuws, iets anders of iets bijzonders? Dan ben je bij Pijnenburg aan het juiste adres!

Marcel Pijnenburg deelt zijn kennis

‘Wij krijgen het altijd extra warm van het goede weer want dat betekent dat de BBQ weer vaker aan gaat!’ Afgelopen zomer heeft Marcel met succes een opleiding gevolgd tot Pit Master en nu wilt hij deze kennis met andere BBQ-helden delen.

Laatste trend: de Kamado

Loop eens bij Pijnenburg binnen en Marcel zal je meenemen in zijn enthousiasme! ‘Als we van tevoren weten dat je komt, kunnen wij je ook verwelkomen in onze speciale BBQ-tuin. Hier hebben we BBQ’s staan in alle soorten en maten, maar in het bijzonder laten we je kennis maken met dé trend van dit moment: BBQen op een karmado.’ Pijnenburg gebruikt hiervoor de karmado’s van The Bastard (Dutch Design) waar ze inmiddels al een tijdje erkend dealer van zijn.

Dus of het nu gaat om het bereiden van grote stukken vlees, die zoektocht naar unieke recepten of een stoere nieuwe BBQ, kwaliteitslagerij Pijnenburg helpt je. Hoe dan ook ga je altijd naar huis met genoeg inspiratie om van jouw volgende BBQ een onvergetelijke ervaring te maken waar nog lang over zal worden nagepraat!

Reacties