UWV Banenmarkt in het Willem II stadion

Foto: JobManiac

Dinsdag 18 juni 2019 vindt van 9.00 uur tot 12.00  uur een Banenmarkt plaats. De UWV deze Banenmarkt in het Willem II stadion aan de Goirleseweg 34 in Tilburg.

Tijdens deze banenmarkt komen werkgevers en werkzoekenden op een ongedwongen manier direct met elkaar in contact. Werkzoekenden werken zo actief aan het vergroten van hun kansen op een baan. Het doel is om succesvolle kliks tussen werkgevers en werkzoekenden tot stand te brengen.

Wij zullen ook op deze banenmarkt aanwezig zijn met onze openstaande vacatures in diverse branches waaronder: techniek, zakelijke dienstverlening, logistiek, service, ICT, horeca, groenvoorziening, beveiliging en bouw. Bezoekers kunnen direct reageren op een vacature, zich bij ons inschrijven en hun CV bij ons achter laten zodat wij direct voor hen op zoek kunnen gaan naar de juiste baan.

Wij werken transparant en service is voor ons erg belangrijk. De juiste match te vinden is ons doel. Door onze persoonlijke benadering en extra aandacht voelen zowel kandidaten als opdrachtgevers zich op hun gemak bij ons.

Op zoek naar een flexibele baan die bij jou past?

Bent u werkeloos of bent u klaar met het werk bij uw huidige werkgever? Houd u ook van afwisseling in het werk? Zoekt u persoonlijkheid en de juiste begeleiding?

Onze kwaliteit en persoonlijkheid zijn onze kracht! Daarmee bedoelen wij dat onze werkwijze fundamenteel berust op een eerlijke en transparante bemiddeling.

Door middel van een persoonlijk gesprek kunt u alle wensen bespreekbaar maken. Met deze informatie bekijkt uw persoonlijke aanspreekpunt binnen ons JobManiac B.V. team samen met u wat voor soort werk het beste aansluit op uw wensen/verwachtingen.

We hebben grote opdrachtgevers in diverse branches o.a. techniek, zakelijke dienstverlening, logistiek, service, ICT, horeca, groenvoorziening, beveiliging en bouw. Wij zitten gevestigd in Gilze Rijen maar ons werkgebied is ruim Brabant, Utrecht en stuk Zuid Holland.

JobManiac

Kom je ook! Jij bent de toekomst! JobManiac helpt je aan de juiste baan!

Kan je niet naar de banenmarkt op 18 juni dan kan je altijd nog een afspraak maken voor bij ons op kantoor.

WWW.JOBMANIAC.NL

JobManiac Gilze Rijen
Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML  Gilze -Rijen
[email protected]
0161-747844

JobManiac

Reacties