Nu ook kringloop-shoppen in Tilburg

Foto: Kringlooplijn

In het al meer dan 20-jarig bestaan van de winkels van De Kringlooplijn, is het kopen van tweedehands spullen enorm veranderd. Naast de winkels in Oisterwijk en Oosterhout heeft Kringlooplijn ook een vestiging geopend in Tilburg aan de Aphroditestraat 63 (bij McDonalds bij de Reeshof).

Vroeger vond men tweedehands spullen alleen in een klein winkeltje ergens achteraf of op de rommelmarkt. Tegenwoordig kan men echt shoppen in de overzichtelijke winkels van de kringlooplijn. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, bezoeken niet alleen mensen met een kleine beurs de kringloopwinkel. Veel verzamelaars en snuffelaars hebben hun hobby gemaakt van het zoeken naar interessante koopjes. Zij weten de winkel van de kringlooplijn dan ook feilloos te vinden.

Daarnaast zijn er veel bezoekers die door de enthousiaste verhalen nieuwsgierig zijn geworden. Zij zijn als ze binnen komen aangenaam verrast door de nette en overzichtelijke manier van presenteren en ervaren aan den lijve dat er weinig over is van het stoffige imago.

En tenslotte is er een groep bezoekers die uit milieu overtuiging eerst kijkt of datgene wat hij zoekt te krijgen is in de kringloopwinkel.

Door het hergebruik van goederen hoeft er minder geproduceerd te worden en dat spaart materialen en energie.

Ga ook eens kringloop-shoppen bij de winkels van De Kringlooplijn in Oisterwijk, Oosterhout en dan ook nu in Tilburg.

 

Reacties