Solidare Natuurvoeding bestaat 35 jaar!

Foto: Solidare Natuurvoeding

“Dat biologische winkeltje in de Molenbochtstraat met die knalgele pui”, zo zullen veel mensen de winkel al bijna 35 jaar kennen. Bíjna, want op 22 September a.s. viert Solidare Natuurvoeding maar liefst haar 35verjaardag!

35 jaar geleden opende ‘Els 1’ (Els Meurs) de winkel in de Molenbochtstraat. 20 jaar geleden kwam ‘Els 2’ (Els Pijpers) in beeld, die 12,5 jaar geleden de zaak overnam. In die tijd werd er veel verbouwd, veranderd, oude gezichten wisselden voor nieuwe gezichten, maar de service en klantgerichtheid is nog altijd hetzelfde als 35 jaar geleden.

Of je nou op zoek bent naar biologische of biologisch-dynamische producten, heerlijke kaas, dieetvoeding, cosmetica zonder toevoegingen of gewoon een gezellig praatje; iedereen is welkom bij Solidare. Daarom willen zij op zaterdag 22 September met iedereen het glas heffen en samen proosten op het 35-jarig bestaan. ’s Ochtends is de winkel gewoon geopend voor de mensen die boodschappen willen doen, en tussen 14:00 en 17:30 uur is iedereen welkom om met het personeel een hapje en een drankje te nuttigen. De kids kunnen gewoon mee, want zij kunnen zich prima vermaken op het springkussen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen