Gratis loopbaan challenge

Foto: De Zoete Citroen

Advertorial – Waarom blijf jij eigenlijk hangen in die baan waar je van baalt? Jouw baan waar jij op zondag al tegenop ziet en de hele week de dagen aftelt naar vrijdag. Die baan vreet aan jou! Je hebt maar één leven, maak er het beste van. Aan jou de taak om verandering te brengen in deze uitzichtloze situatie (NEEM ACTIE !!!), zodat je zo snel mogelijk op een plek zit waar je je wel happy voelt.

Dat jij geen ontslag neemt, begrijpen we. De hypotheek moet immers wel betaald worden. Aan de andere kant hou jij met deze baan ook geen energie over om op zoek te gaan naar iets nieuws. Het ontbreekt je gewoonweg aan energie voor inspiratie. Je zit vast. Jij baalt van je baan, maar wat zijn de alternatieven? Wat wil je nu echt?

Jouw baan is een ongelofelijke verspilling van jouw natuurlijke talent. Als jij nog langer wacht met veranderen van baan, weet je straks niet eens meer wat jouw talenten zijn. Jij hebt ze, maar je moet ze niet wegstoppen. Laten we eerlijk zijn, als jij echt goed zou zijn in je verkeerde baan, was je allang en breed verder gekomen. Dan was het ook geen foute baan meer want dan zou jij een duidelijk doel voor ogen hebben.

Bovendien, jouw leven is kort. Hoe ouder jij wordt, hoe sneller de tijd voorbij lijkt te vliegen. Jij hoeft heus niet het maximale uit je leven te halen, maar je kunt er wel het beste van maken. Het laatste punt dat we willen maken: laat je niet leiden door angst. Blijf jij hangen in je vervelende baan omdat je denkt dat je toch niks beters kunt krijgen? Als je dat gelooft dan handel je daar naar en zit er inderdaad niet veel in. Terwijl als jij denkt: ‘nou, wie weet, ik kan het in ieder geval proberen…’ dan kom je ergens.

★ Hoe fijn zou het zijn als jij nu een start maakt met je toekomstige overstap?

★ Hoe fijn zou het zijn als jij ontdekt wat je nu écht wilt?

★ Hoe fijn zou het zijn om dat samen met anderen te doen?

★ Hoe fijn zou het zijn als jij vanaf nu de regie in handen neemt als het gaat om je werk?

Als jij graag met een schone lei wilt beginnen en je huidige carrière aan de wilgen wilt hangen om opnieuw te kunnen beginnen, voor meer persoonlijke voldoening, meer salaris, een kortere reistijd of een betere balans tussen je privé- en zakelijke leven, doe dan mee aan onze GRATIS LOOPBAAN CHALLENGE: Van uitzichtloze situatie naar inspiratie!

Na deze challenge van zeven dagen voel je je optimaal gemotiveerd om je carrière de juiste wending te geven!

Kijk op https://ivycareer.nl/gratis-loopbaan-challenge/ voor meer informatie en schrijf je vandaag nog in!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen