“Bij ieder uniek mens past een bijzondere uitvaart”

Foto: Margriet van Ingen

Advertorial: Afscheid nemen van een dierbaar persoon is nooit prettig. Dit brengt veel verdriet en pijn met zich mee. Ondanks de emoties, gaat de tijd gewoon door en zullen er al snel veel besluiten genomen moeten worden. Professionele hulp kan hierbij erg fijn zijn.

Margriet van Ingen kan u helpen in deze moeilijke tijd. Zij voelt zich bevoorrecht om u met hart en ziel deskundig bij te staan bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare. Het is haar doel de uitvaart te verzorgen tot een waardevolle herinnering.

Margriet levert verschillende diensten waarbij de uitvaart van het begin tot het eind geregeld kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de overledene en nabestaande. Denk hierbij aan de locatie voor de uitvaart. De meeste plechtigheden worden gehouden in een kerk of de aula van een crematorium, maar er zijn nog veel meer bijzondere locaties voor een mooi afscheid.

Voordat de uitvaart gaat plaatsvinden, zal de overledenen opgebaard moeten worden. Ook dit kan op verschillende plaatsen. Bijvoorbeeld thuis, zodat de nabestaande iedere minuut van de dag bij hun dierbare kunnen zijn. Misschien heeft uw dierbare zelf al aangegeven wat voor kist de voorkeur heeft. Er zijn veel verschillende soorten, uitvoeringen en prijsklassen. Maar wat als de overledene geen kist wil? Ook dit is mogelijk in Nederland. Op de kist horen bloemen. Margriet werkt nauw samen met diverse bloemisten uit de omgeving. Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk. Dit geldt ook zo voor het rouwvervoer. Het is fijn uw dierbare te laten vervoeren in een auto die past bij de leefstijl. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden.

Nadat u, samen met andere nabestaande, afscheid heeft genomen van uw dierbare komt het moment van de condoleance. Koffie met een broodje is een optie, maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Samen zal er gekeken worden naar een passende invulling van de condoleance.

Margriet begeleid u deskundig van “het begin tot het eind”. Heeft u nog vragen, of wilt u extra informatie? Neem dan contact op met Margriet.

Telefoonnummer: 06 109 179 70 (dag en nacht bereikbaar) www.margrietvaningenuitvaartzorg.nl [email protected]

Reacties