Nieuw in Tilburg: trainen op de Me-Mover

Foto: Kwidam Women’s Health Club

De Me-Mover is een soort stepapparaat, waarop je heerlijk buiten kunt sporten. Je trapt jezelf als het ware vooruit door de pedalen om en om naar boven te halen en dan te laten zakken. Je kunt zelf bepalen hoe licht of pittig je de training wilt maken. De intensiteit is afhankelijk van jouw inzet.

Me-Movertrainingen

Onder begeleiding lekker buiten sporten in een kleine groep van max. 6 personen. Het is een optimale en intensieve training voor het gehele lichaam. De Me-Mover is een goed alternatief voor bijvoorbeeld hardlopen. De impact op je gewrichten (knieën, enkels en ruggengraat) is bij de Me-Mover radicaal lager. Om de Me-Mover onder de knie te krijgen heb je één basisles nodig. Hieraan kun je gratis deelnemen om te kijken of het ook iets voor jou is. Ook voor niet klanten van Kwidam en omdat het buiten is: ook voor mannen!

Naast de Me-Mover basisles wordt er Me-Mover Sport (1 uur op pad, pittig tempo, gemiddeld 14 km.) en Me-Mover light (1 uur op pad rustig tempo – max. 10 km.) gegeven.
Wil jij een gratis basisles volgen? Meld je aan via [email protected]

Kwidam women’s health club is inmiddels al 30 jaar een begrip in Tilburg.
Kwidam is een sportschool exclusief voor vrouwen in het centrum van Tilburg. Er is een ruim aanbod aan groepslessen, cursussen en fitness. Bij Kwidam is volop persoonlijke aandacht omdat de groepen klein zijn. Ons uitgangspunt is: behaal jouw doelstelling, op jouw eigen niveau.
De Me-Mover is een buitenactiviteit die ook toegankelijk is voor mannen. Zo kun je samen met je vriend, broer, partner, of je lief, trainen bij Kwidam.

Reacties