Kom naar Meet & Greet van Ivy Career op 15, 17 en 19 mei

Foto: Judith Deliën

Op 1 mei jl. werd IVY career gelanceerd, het online én game based platform voor loopbaankeuzes. IVY career is een gezamenlijk concept van Pascalle Ligtenberg, ondernemer in People Analytics,  en Judith Deliën,  ondernemer in loopbaanbegeleiding . Op 15, 17 en 19 mei kun je nader kennis met hen maken en met de innovatieve reis die IVY career te bieden heeft .

Perfecte start voor het vinden van je ideale baan
Op het online platform van IVY career vind je wetenschappelijk onderbouwde oefeningen in de vorm van games met een hoog ‘fun-gehalte’ en bijbehorende loopbaaninstrumenten. Op basis van de uitkomsten, krijg je een uitgebreid rapport dat inzicht geeft in jouw talent en persoonlijkheid. Bovendien word je gematcht met passende beroepen als perfecte start voor het vinden van je ideale baan.

Een wetenschappelijke basis, objectief en evidence based
Alle assessments zijn wetenschappelijk gevalideerd. De intelligentietesten zijn afgeleid van de CANTAB (Cambridge, UK) en de emotionele intelligentietesten zijn afgeleid van the Berkeley Universiteit (California USA). De persoonlijkheidstest is afgeleid van de BIG 5 persoonlijkheids-kenmerken. De BIG 5 kijkt naar extraversie, meegaandheid, openstaan voor ervaringen, emotionele stabiliteit en zorgvuldigheid (conscientieusheid).

Aanleiding: hoog percentage ontevredenheid over werk en werk-gerelateerde psychische vermoeidheid
Uit het onderzoek van de arbeidsmarkt door CBS blijkt dat maar liefst 23% van alle werknemers in Nederland niet tevreden is met hun huidige baan. Omgerekend gaat dit om bijna 2 miljoen mensen van de werkzame beroepsbevolking. Daarbij heeft nog eens 15% van de werknemers last van werk-gerelateerde psychische vermoeidheid.

‘Het geheim van een gelukkig leven met minder stress en zorgen is niet keihard werken, veel uren maken of een flitsende carrière. Het is een manier vinden om plezier te beleven in je werk en de dingen die je doet. Het mooiste wat IVY Career je gaat geven, is inzicht, lef en vertrouwen om de juiste keuzes te maken, of dat nu in loondienst is of als zelfstandig ondernemer’, aldus Pascalle en Judith.

Meet & Greet met IVY career 15, 17 en 19 mei
Op deze avond en middag maak je nader kennis met Pascalle Ligtenberg en Judith Deliën en het online platform van IVY career.

Aanvang: 15 en 17 mei 19.30 uur en 19 mei 14.00 uur
Duur: 1,5 uur
Locatie: Gebouw 88, Burg. Brokxlaan 12, Tilburg

Meer informatie is te verkrijgen via [email protected] of telefonisch via 013-7009762

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen