Kans op miljoenen voor inwoners Berkel-Enschot bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

19 sep , 21:31 Nieuws
postcode loterij miljoenenjacht presentatrice linda de mol
Een bijzonder vooruitzicht voor vijftig inwoners van Berkel-Enschot uit het postcodegebied 5056. Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Berkel-Enschot daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 29 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.
Vincent is nu op vakantie in het zonnige zuiden van Frankrijk. Volgende week is hij aanwezig in de studio voor de opnames van Miljoenenjacht. Hij heeft er zin in: “We komen speciaal eerder terug voor de opnames. Als we die uitnodiging niet hadden gekregen, waren we misschien een paar dagen langer weggebleven.” Vincent gaat samen met zijn zoon naar de studio. Of hij het aandurft om naast Linda te staan? “Tuurlijk!” antwoordt hij blij.    
 Gouden Kofferspel  De vijftig inwoners van Berkel-Enschot zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.   
Het door de finalist gewonnen bedrag wordt ook door een deelnemer van de Postcode Loterij gewonnen. Ergens in Nederland belt Winston Gerschtanowitz op zondagavond live aan om de bekende gouden koffer aan de winnaar te overhandigen. Deelnemers die met dezelfde postcode meespelen als de thuiswinnaar verdelen dat bedrag ook nog met elkaar. 
De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met de inwoners van Berkel-Enschot is zondag 29 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.