Inwoners Tilburg winnen SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro

12 jul , 15:37 Nieuws
inwoners tilburg winnen superpostcodeprijs van 1 miljoen euro
Goed nieuws voor 12 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5022ND (straat: Vogezenlaan). Op deze postcode is de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen verrast de winnaars met de cheques.
Onder het genot van een lekker ijsje verzamelen de winnaars in de Vogezenlaan. Caroline komt aangelopen met een stapel gouden enveloppen onder haar arm. Met elkaar verdelen de winnende bewoners maar liefst 1 miljoen euro. De gewonnen bedragen variëren van 62.500 euro tot 187.500 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee iemand meespeelt.
De spanning is om te snijden. Dan telt Caroline af van 3 naar 0. De winnaars openen hun cheque en zien vol ongeloof welk bedrag ze winnen.
Ida en Rob spelen met een lot en winnen 62.500 euro. Ida barst in tranen uit: "Ik kan het bijna niet geloven! We gaan samen een mooie reis maken," zegt ze stralend. "En volgende week is het kermis in Tilburg. Daar gaan we ook zeker naartoe!"
Chiara belde na de uitreiking meteen met haar vriendin om het goede nieuws te delen. "We zijn hier anderhalf jaar geleden komen wonen. Aan het huis moet dus nog het een en ander gebeuren. En we willen een hele mooie tuin. Daar kunnen we dit mooie bedrag goed voor gebruiken."
Leon en Lia winnen ook 62.500 euro. Ze zijn ontzettend blij met hun gewonnen prijs. "Nu kunnen we lekker op vakantie." Ze kunnen niet wachten om het nieuws met de kleinkinderen te delen.