Cross For The Crocus editie 2025"

13 okt , 17:09 Nieuws
01
Op zondag 16 februari 2025 vindt de jaarlijkse mountainbike toertocht Cross for the Crocus plaats, met start en finish bij de Jacobshoeve in Dorst. Deze toertocht, die bekendstaat om zijn uitdagende routes door de prachtige Brabantse bossen, biedt dit jaar drie afstanden: ongeveer 30, 50 en 75 kilometer. Hierdoor is de tocht geschikt voor zowel recreatieve fietsers als ervaren mountainbikers.

Fietsen voor het Goede Doel

De Cross for the Crocus heeft als doel geld in te zamelen voor kankergerelateerde goede doelen. Dit jaar gaat de opbrengst naar Poppy's, Stichting Op den Alpe Rijen, en het KWF. De organisatie hoopt, net als in voorgaande jaren, een aanzienlijk bedrag op te halen om deze waardevolle initiatieven te ondersteunen, die zich inzetten voor kankeronderzoek en het bieden van hulp aan patiënten en hun families.

Maximaal 1000 Deelnemers

Er kunnen maximaal 1000 deelnemers meedoen aan de tocht, waarvan 100 plekken gereserveerd zijn voor bedrijventeams. De inschrijving begint begin december, waarbij deelnemers van eerdere edities een week eerder de kans krijgen om zich in te schrijven. De exacte inschrijfdatum wordt binnenkort bekendgemaakt op de officiële website.

Informatie & Inschrijven

Meer informatie over de toertocht, de goede doelen en de inschrijving is te vinden op de officiële website: www.crossforthecrocus.nl.