Fietsenstalling Stekelenburgplein gaat weg op 5 augustus

Foto: Gemeente Tilburg

Op maandag 5 augustus sluit de fietsenstalling op het Stekelenburgplein. Nu de Zwijsen- en NS-fietsenstalling klaar zijn maakt de tijdelijke fietsenstalling op het plein ruimte voor groen. Fietsen en scooters die op 5 augustus nog aanwezig zijn op het Stekelenburgplein worden weggehaald (geruimd).

Als alternatief voor de fietsenstalling op het Stekelenburgplein kunnen fietsen geparkeerd worden in de NS-fietsenstalling en de fietsenstalling in parkeergarage Zwijsen.

Gratis fietsenstallingen

In en rondom het centrum heeft de gemeente Tilburg gratis beheerde fietsenstallingen. De Zwijsen fietsenstalling in de Spoorzone aan de Burgemeester Brokxlaan is dagelijks geopend van 07:00 tot 01:00 uur.

NS Fietsenstalling

Bij het station is een stalling aan de Spoorlaan én aan de achterzijde van het station bij de LocHal. De eerste 24 uur kun je hier je fiets gratis stallen met je OV-chipkaart of leenpas.

Daarnaast zijn er verspreid over het centrum beheerde stallingen en onbewaakte fietsenrekken en blauw gemarkeerde vakken waar je jouw fiets voor maximaal 1 uur kunt stallen.

Bromfiets/Scooters

De bromfietsen en scooters krijgen ook een nieuwe plek na het verwijderen van de stalling aan het Stekelenburgplein. Bromfietsen en scooters kunnen gestald worden in de fietsenstalling in parkeergarage Zwijsen.

Deelfiets en deelscooter

De deelscooters en deelfietsen kunnen na 5 augustus geparkeerd worden in de groene vakken op het Stekelenburgplein ter hoogte van de Kiss & Ride.

Fiets geruimd?

Na het opheffen van de stalling op het Stekelenburgplein is het niet meer toegestaan om uw fiets op het plein te stallen. Fietsen die hier toch staan worden geruimd. Bent u uw fiets kwijt?  U kunt dan uw fiets ophalen bij de Algemene Fiets Afhandel Centrale (AFAC) aan de Bredaseweg 193 tegen betaling van 15 euro (alleen PIN). Via de website verlorenofgevonden.nl kunt u kijken of uw fiets bij de AFAC staat. De openingstijden van het AFAC zijn maandag t/m vrijdag 08:30-17:00 uur en op zaterdag 08:30-13:00 uur. Informatie over de AFAC staat op de pagina ‘fietsen in Tilburg’ op deze site.

Informatie

Een overzicht van alle fietsenstallingen staat op de pagina ‘fietsen in Tilburg’ op deze site.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen