In de meivakantie 15 dagen geen treinen tussen Breda en Tilburg

Foto: Archief

TILBURG – Op de stations Tilburg en Tilburg Universiteit vinden van 28 april tot en met 12 mei werkzaamheden plaats. Daarnaast werkt ProRail aan het spoor tussen Tilburg en Breda en Tilburg en Vught. Hierdoor rijden er vijftien dagen lang geen treinen van, naar en via Tilburg.

Op en rond station Tilburg bouwen ze het vierde perron af en renoveren ze perron 1. Verder vervangen ze de bestaande trappen van perron 1, 2 en 3. Op station Tilburg Universiteit voeren ze van 7 tot 13 mei meerdere werkzaamheden uit. Ter hoogte van het station vervangen ze bovenleidingsportalen. De hellingbaan van perron 2/3 wordt volledig vernieuwd. En perron 1 wordt volledig aangepakt en krijgt onder andere nieuwe bestrating, verlichting, camera’s en een nieuwe omroepinstallatie. Tot slot worden op station Gilze Rijen de keerwanden vervangen.

Tussen Tilburg Universiteit en Breda en tussen Tilburg en Vught wordt op diverse locaties gewerkt aan het spoor. Ze vervangen spoorstaven en rijdraden van de bovenleiding en vernieuwen de ballast.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen