Regionaal mist, daarna zonnige perioden

Foto: Pixabay

Deze ochtend zijn er nog wel veel wolken en komt in het midden en zuiden dichte mist voor. Vanmiddag breekt de zon vaker door en wordt het 8-11 graden. Er staat weinig wind. Komende dagen is er veel ruimte voor de zon. De middagtemperatuur stijgt naar 10 tot 14 graden. Ook het weekend verloopt droog en zacht met zonnige perioden.

Overdag: droog met vooral in de middag zon

De dag begint overal droog, maar er is nog wel vrij veel bewolking aanwezig en in het midden en zuiden is het regionaal mistig. Plaatselijk is de mist dicht en het is het zicht minder dan 200 meter. In de loop van de ochtend verdwijnt de mist en breekt de zon af en toe door. In de middag is er een mix van wolken en zon. De meeste zonuren zijn voor het zuidwesten van het land. Een zeer lokale bui is in de noordelijke helft niet helemaal uitgesloten, maar op de meeste plaatsen blijft het gewoon droog. Bij een zwakke tot matige wind uit het oosten wordt het 8 graden op de Wadden tot 11 graden in het zuidoosten.

De nacht naar donderdag verloopt wederom fris met temperaturen die in het binnenland kunnen dalen tot net boven nul. Er zijn brede opklaringen, maar vooral in het noorden komen ook wolkenvelden voor.

Bron: Weeronline

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen