Inwoners Tilburg jagen op miljoenen in 3 shows van Postcode Loterij Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker Fotografie
Een spannend vooruitzicht voor inwoners van Tilburg. Deelnemers uit maar liefst drie winnende gebieden hebben een uitnodiging voor ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ ontvangen. Per postcodegebied nemen 50 inwoners plaats in de Miljoenenjacht-studio en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Het gaat om inwoners uit de postcodegebieden 5045 en 5025. Of de inwoners van Tilburg daadwerkelijk in de prijzen vallen is het komende seizoen van Miljoenenjacht te zien bij SBS6.
Eveline en haar partner Johan zijn er helemaal klaar voor: “We laten ons leiden door hoe het spel loopt, wat onze spelstrategie betreft. Ons motto is: we zien wel hoe het loopt en wat er op ons pad komt. We zijn trouwe kijkers van Miljoenenjacht. Het vooruitzicht om iets te winnen maakt het natuurlijk heel leuk. Stel dat we een mooie prijs winnen, dan staat een reis naar Portugal hoog op onze verlanglijst. Het is een heerlijk land om op vakantie te gaan en het voelt als een tweede thuis daar aan de Middellandse Zee.”
Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De inwoners van Tilburg zijn per show samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Tilburg uit postcodegebied 5045 is zondag 17 maart vanaf 20.00 uur bij SBS6 te zien. De afleveringen met inwoners uit postcodegebied 5025 op zondag 31 maart en 14 april.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen