112

Auto vliegt over rotonde, dode en zwaargewonde

Foto: Jack Brekelmans

Bij een eenzijdige aanrijding op de N269 tussen Tilburg en Hilvarenbeek is in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 00:30 uur een dode te betreuren en raakte een andere inzittende zwaar gewond.

Het voertuig, kwam uit de richting van Tilburg toen de bestuurder de rotonde ter hoogte van de Tilburgseweg te laat opmerkte. De auto schoot met hoge snelheid over de rotonde en werd daarbij gelanceerd. Het voertuig kwam uiteindelijk op zijn dak tot stilstand naast een fietsbrug.
Drie ambulances, een traumahelikopter en een traumateam per auto kwamen ter plaatse. De beide inzittenden van het voertuig zijn door de brandweer en ambulancedienst uit het voertuig gehaald.

Een van de inzittenden is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. De andere persoon raakte bij het ongeval zwaargewond en is met onbekende verwondingen met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De N269 is ter hoogte van de Tilburgseweg in de richting van Diessen afgesloten voor het verkeer. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen