Inwoners uit Berkel-Enschot verdelen 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Foto: Amy van Leiden Fotografie
Foto: Amy van Leiden Fotografie
Foto: Amy van Leiden
Een goed begin van 2024 voor inwoners uit Berkel-Enschot met postcode 5057 DM (Koningsoordlaan). Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. De gelukkige winnaars werden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull.
De zestien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 55.555 euro tot 111.111 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.
Nadia en Mo werden verrast met een cheque van 55.555 euro. Nadia reageerde enthousiast: “Echt genieten dit! We zijn niet lang geleden verhuisd, dat was al duur genoeg. Een vakantie stond daarom niet op de planning. Dat kan nu wel! We willen graag nog een keer met het gezin naar Lapland.”
Yannick en Nicole winnen ook een bedrag van 55.555 euro. Yannick was nog aan het werk toen Nicole hem belde met een smoes dat hij naar huis moest komen. “Toen ik het busje van de Postcode Loterij zag begon het te dagen. Mijn zus woont in Kuala Lumpur, die heb ik al een tijd niet kunnen bezoeken. Met dit mooie bedrag kan dit wel,” aldus Yannick.
Een bijzondere boodschap 
Na de uitreiking had Servé namens Nationale Vereniging de Zonnebloem nog een bijzondere boodschap voor de winnaars uit Berkel-Enschot: “Lieve winnaars, gefeliciteerd! Mede omdat jullie meespelen met de Postcode Loterij ontvangt Stichting de Zonnebloem een bijdrage. Onlangs ging ik mee met een van hun activiteiten, skiën. Dat is iets dat ik voor mijn hersenbloeding altijd deed en nu weer mee kon maken. Bedankt voor het meespelen!” Het hele verhaal van Servé is hier te lezen.
Tweede miljoen
Van 2 tot en met 11 januari verrast de Postcode Loterij tien postcodes met elk 1 miljoen euro. 5057 DM is de tweede winnende postcode van de miljoenenprijs. En met een totale prijzenpot van 435,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus zijn er in 2024 elke maand 60.000 winnende postcodes. Dat opent deuren!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen