Vanavond vuurwerkshow in Reeshofpark en Piushaven

Foto: Pixabay

De jaarwisselingsshows in het Reeshofpark en de Piushaven kunnen vanavond, 1 januari, doorgaan. Op beide locaties is er vanavond om 19:00 uur één show.

Samen proosten op het nieuwe jaar

Gisteren konden de shows vanwege de harde wind helaas niet doorgaan. Met de verplaatsing naar 1 januari om 19:00 uur, kunnen Tilburgers nu alsnog genieten van twee shows en samen proosten op het nieuwe jaar.

Extra grote shows

De shows van vanavond beloven extra indrukwekkend te worden omdat de twee shows van gisteren worden uitgevoerd als één grote show per locatie. De shows zijn een combinatie van lichten, lasers en professioneel vuurwerk.

Winterse sferen

Daarnaast zijn de Piushaven en het Reeshofpark omgetoverd in winterse sferen. Op beide locaties kunnen bezoekers drinken kopen. In het Reeshofpark is er een groot kerstplein met muziek, lichtjes en kerstbomen.

Bezoekersinformatie Piushaven

In de Piushaven kun je vanaf 17:30 uur genieten van muziek. De shows op beide locaties beginnen stipt om 19:00 uur.  Bezoekers kunnen hun fiets of auto parkeren in een parkeergarage in het centrum. De shows zijn te bekijken vanaf de kade van de Piushaven tussen de Lancierstraat en de Schoenerstraat. Hier staan dranghekken langs de kade. Het vuurwerk wordt afgestoken vanaf het water bij het Vendelierspark.

Bezoekersinformatie Reeshofpark

Bezoekers van de vuurwerkshow in het Reeshofpark parkeren hun auto op het parkeerterrein aan de Campenhoefdreef. Fietsparkeren kan in tijdelijke stallingen rondom de ingangen van het Reeshofpark. Bezoekers  bekijken de show vanaf het fietspad of wandelpad aan de Reeshofdijk of vanaf het brede voetpad in het midden van het park.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen