Efteling extra lang open met Hemelvaart en Pinksteren

Foto: Efteling

Profiteer van de extra vrije dagen en lange weekenden, bezoek de Efteling tijdens Hemelvaart of Pinksteren. Geniet van de achtbanen, sprookjes, gratis parkshows en de Efteling-bewoners!

Tijdens de lente- en zomermaanden komt de Efteling nóg meer tot leven. Overal steken kleurige bloemen uit de grond en licht de zon de mooiste plekjes uit. Voel de frisse wind tijdens een ritje op hoge snelheid in de Python, geniet van spectaculaire parkshows of ga lekker picknicken in het zonnetje!

Tijdens Hemelvaart, donderdag 18 mei, is de Efteling geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot maar liefst 20.00 uur ’s avonds! Ook op de dag erna, vrijdag 19 mei, gelden deze extra ruime openingstijden. In het weekend is de Efteling tot 19.00 uur geopend.

Ook op 1e en 2e Pinksterdag, zondag 28 en maandag 29 mei, is de Efteling geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur! Daarnaast kun je ook op zaterdag 27 mei tot 19.00 uur van de Efteling genieten en op dinsdag 30 mei tot 20.00 uur. Zo kun je urenlang genieten van al het moois dat de Efteling te bieden heeft.

Let op, om de Efteling te bezoeken heb je een geldig entreebewijs én een reservering nodig. Abonnementhouders en verblijfsgasten hebben geen reservering nodig.

Reacties

Cookieinstellingen