112

Melden helpt, mogelijke drugsdealer aangehouden

Foto: Politie

Tilburg – Na meerdere meldingen uit de wijk de Hasselt over mogelijke dealen vanuit een woning pakt de politie donderdagavond een bewoner van de Wijngaard op met drugs.

Verschillende bewoners van de omgeving van de Wijngaard klagen al langere tijd over de overlast van een mogelijke drugsdealer in die straat. Ze ondervinden overlast van mensen die in de directe omgeving van de woning, nadat ze de woning kort bezocht hebben, drugs staan te gebruiken. Er is de hele dag en nacht aanloop van ongure types. Er is sprake van geluidsoverlast. Kortom genoeg signalen die bij de politie en de woningbouw binnen komen.

Actiedag

De politie van het team Tilburg Centrum besluit een actiedag te plannen om te kijken of de signalen kloppen en een eind te maken aan de overlast. Er blijkt donderdagmiddag inderdaad een aanloop van meerdere bekende personen vanuit het drugsgebruikerscircuit te zijn. Aan het eind van de middag is de bewoners van de betreffende woning buiten op straat aangehouden. Hij heeft 53 bolletjes harddrugs op zak en enkele honderden euro’s contant geld, zaken die wijzen op dealen. Meteen daarna wordt de woning doorzicht waar nog een kleine hoeveelheid drugs wordt gevonden. In de woning wordt een 57-jarige Tilburger aangehouden die ook verdacht wordt van de handel in harddrugs.

 

Reacties

Cookieinstellingen