Open dag zorglocaties Tilburg & Berkel-Enschot

Foto: Korian

Op 25 maart organiseren Villa Maria in Tilburg en Villa Eikenbosch in Berkel-Enschot een open dag. Beide locaties zijn onderdeel van Stepping Stones, een organisatie met zorgvilla’s door het hele land waar ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek vinden om te wonen. De zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met bewoners én hun familie. Samen creëren ze zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Over Villa Maria in Tilburg

Wonen in stijl, dat kan in de voormalige Mariakerk met pastorie. Dit indrukwekkende gebouw is volledig gerenoveerd tot comfortabele en overzichtelijke zorgvilla, met respect voor het verleden. De beelden in de gang, glas-in-lood ramen en kerkelijke gewelven zijn bewaard gebleven. Er zijn 32 appartementen van tussen de 32 tot en met 59 meter groot, waarvan er maar liefst acht geschikt zijn voor echtparen. In de fijne gezamenlijke ruimtes met verschillende zitjes en een mooie besloten tuin worden activiteiten georganiseerd en samen gegeten. Ook vinden er regelmatig optredens plaats in Villa Maria. Dat is bijzonder wonen in een gezellige wijk in Tilburg.

 

Over Villa Eikenbosch in Berkel-Enschot


Aan de rand van Berkel-Enschot staat Villa Eikenbosch. De villa bestaat uit twee delen: de voormalige ‘Villa de Vier Schouwen’ en een nieuw gedeelte. De 22 appartementen beschikken elk over een eigen badkamer. Op de begane grond vindt u mooie gemeenschappelijke ruimtes, denk hierbij aan een keuken, woonkamer en eetkamer. Hier wordt samen gegeten en worden er activiteiten georganiseerd. De grote tuin met een parkachtige uitstraling en zonnig terras beschikt ook over een wandelpad, een moestuin en een mini boerderij.

Volop activiteiten
Villa Maria en Villa Eikenbosch zijn allebei kleinschalige zorgvilla’s met een rijke historie en unieke kenmerken. Zo gaan de bewoners van Villa Maria op bezoek bij Villa Eikenbosch om te genieten van de mini boerderij en grote tuin en genieten de bewoners andersom van de concerten en het biljarten bij Villa Maria. Op de villa’s zelf wordt ook van alles georganiseerd, zoals koken, creatieve activiteiten, muziekactiviteiten, uitjes en een bewonersvakantie.

Aanmelden open dag 25 maart
Sfeer proeven? Meld u zich dan aan voor de open dag. Omdat u in een klein groepje rondgeleid wordt, wordt u verzocht om uw bezoek vooraf te registreren via www.steppingstones.nl/opendag of telefoonnummer 085 – 808 7299.

 

Villa Maria: Ringbaan West 300 (Ingang Thomas van Kempenstraat), Tilburg
Villa Eikenbosch: Bosscheweg 33, Berkel-Enschot

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen