Tilburgse sporters in schijnwerpers op Sportgala

Foto: Gemeente Tilburg

Tilburgse sporters staan vrijdagavond 27 januari in de schijnwerpers op het Tilburgs Sportgala. Topsporters en talenten uit de gemeente Tilburg worden gehuldigd voor hun prestaties in 2022.

Het Tilburgs Sportgala is een jaarlijks terugkerend evenement waar wij onze topsporters en talenten kunnen huldigen. Tijdens het gala worden verschillende prijzen uitgereikt. Onder andere in de categorieën sportman, sportvrouw, de Brabants Dagblad sportploeg, TTM Jeugdstimuleringsprijs en de sportvrijwilligersprijs.

“Als gemeente vinden wij het belangrijk dat iedereen in Tilburg kan sporten en bewegen. Het is goed voor de gezondheid maar bevordert ook de sociale contacten van mensen. Daarnaast zetten topsporters uit Tilburg onze stad op de kaart. Een avond als deze laat zien hoeveel sportief talent er is in Tilburg. Met recht iets om trots op te zijn!”, aldus wethouder Maarten van Asten (Sport).

Kaartjes voor de avond zijn gratis te reserveren via de website tilburgssportgala.nl. Het gala is online te volgen via de kanalen van Sportintilburg.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen