112

Vrouw zwaargewond na aanrijding. Wie is de doorgereden automobilist(e)?

Foto:

Het leven van een 47-jarige vrouw uit Tilburg is door een heftige aanrijding, letterlijk in één klap, voor altijd veranderd. Het slachtoffer steekt op maandag 25 juli over bij een oversteekplaats op de Jan Heijnsstraat in Tilburg. Het verkeerslicht knippert groen, dus de vrouw steekt over. Toch wordt ze hard aangereden door een auto. Zwaargewond ligt ze op de weg, terwijl de automobilist(e) doorrijdt. Tijdens een reconstructie in de uitzending van Bureau Brabant van maandag 7 november, proberen ze met uw hulp de dader te achterhalen.

Doorrijden na aanrijding in Tilburg

Een 47-jarige vrouw wordt op maandag 25 juli hard aangereden op de Jan Heijnsstraat in Tilburg. De vrouw was er niet best aan toe. Toch lukte het haar later zelf om bij de huisarts te komen, die vervolgens meteen een ambulance belde. De bestuurder van de auto die haar aanreed, reed door. In de uitzending vragen ze uw hulp om hem of haar te kunnen vinden. Zo willen ze weten welk merk en type auto het was waarmee de vrouw werd aangereden. Het slachtoffer doet tijdens een reconstructie haar verhaal over hoe haar leven in één klap veranderde.

Uitzending

Maandagavond om 17.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot en met dinsdagmiddag.

Reacties

Cookieinstellingen