Kruising Midden-Brabantweg / Heikantlaan / Zevenheuvelenweg komend weekend dicht

Foto: Gemeente Tilburg

De kruising Midden-Brabantweg, Heikantlaan en Zevenheuvelenweg krijgt nieuw asfalt. De kruising is dicht voor verkeer van 14 oktober 20:00 uur tot maandag 17 oktober 05:00 uur.

Verkeer kan op de volgende manieren omrijden. Excuses voor eventueel ongemak.

  • Verkeer vanuit Waalwijk en Tilburg Noord richting het centrum kan via de Burgemeester Letschertweg, Baron van Voorst tot Voorstweg en de Bredaseweg rijden.
  • Verkeer vanaf het centrum richting Waalwijk en de Efteling rijdt via de Ringbaan-West, Rueckertbaan, Dongenseweg, Baron van Voorst tot Voorstweg en de Burgemeester Letschertweg.
  • Verkeer vanaf Ringbaan-Oost kan via de Quirijnstoklaan, Sweelincklaan, De Baggerweg en Burgemeester Bechtweg naar Waalwijk en de Efteling rijden.
  • De wijk Stokhasselt is bereikbaar via Ringbaan-Noord en de Quirijnstoklaan.
  • Verkeer vanuit de wijk Stokhasselt richting Waalwijk kan rijden via de Heikantlaan en de Stokhasseltlaan of via de Sweelincklaan en de De Baggerweg.
  • Verkeer vanaf Waalwijk richting bedrijventerrein Kraaiven kan rijden via de Burgemeester Letschertweg, Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg, Dongenseweg en de Swaardvenstraat.
  • Verkeer vanaf het centrum richting bedrijventerrein Kraaiven kan rijden via de Rueckertbaan, Dongenseweg en de Swaardvenstraat.

Fietsers

Ook fietsers moeten tijdens dit weekend omrijden. De omleiding is herkenbaar aan de roze borden. Fietsers vanaf bedrijventerrein Kraaiven/ Zevenheuvelenweg worden omgeleid via de Kraaivenstraat, Goirkekanaaldijk, Gounodlaan en Massenetlaan. Fietsers vanuit de wijk kunnen via Massenetlaan, Gounodlaan, Goirkekanaaldijk en Kraaivenstraat rijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen