112

Politie deelt foto van gezochte Tilburgse terrasschutter

Foto: Politie

De politie is dringend op zoek naar de 24-jarige Thomas Nelom uit Drunen. Hij wordt ervan verdacht iemand beschoten te hebben op een terras in de Tilburgse binnenstad in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juni. Ze vragen hem dringend zich te melden en vragen iedereen die een vermoeden heeft of weet waar hij verblijft dit direct met de politie te delen.

Bij deze schietpartij raakte zondag 12 juni om 00.20 uur een 29-jarige Tilburger gewond toen hij op de Heuvelring in zijn been werd geschoten. Toegesnelde agenten zagen niet veel later twee mannen wegvluchten. Een van de mannen, een 22-jarige man uit Drunen, werd direct aangehouden en zit nog vast. Ondanks de politie een waarschuwingsschot loste, wist de andere man te ontkomen. Op zijn vluchtroute werd later een vuurwapen aangetroffen. Dit is in beslag genomen.

De man die wij zoeken is:

  • “Thomas Johannes Nelom, geboren 23 augustus 1998 te Heusden”
  • Roepnaam Thomas.
  • Oproep aan hem om zich te komen melden bij de politie.
  • Wie heeft informatie over de verblijfplaats van deze verdachte?
  • Verdachte is woonachtig in Drunen maar niet wordt uitgesloten dat verdachte mogelijk op dit moment in het buitenland verblijft.

Vragen

De politie doet een dringend beroep op deze verdachte om zich te melden.  Als u weet waar deze verdachte is of u heeft een vermoeden waar hij kan zijn, laat dit aan ons weten! Neem contact met ons op via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook hieronder een tipformulier invullen.

Reacties

Cookieinstellingen