Politie nog op zoek naar schutter in Tilburg

Foto:

Tilburg, – De politie is dringend op zoek naar de schutter van een schietpartij op een terras in de Tilburgse binnenstad in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juni. De identiteit van de man is bij de politie bekend, maar zijn verblijfplaats niet. In de uitzending van Bureau Brabant op maandag 10 oktober schakelen we nogmaals de hulp van de kijker in.

Schietpartij Tilburg

Bij een schietpartij op zondag 12 juni, werd om 00.20 uur een 29-jarige Tilburger op een terras aan de Heuvelring in zijn been geschoten. Toegesnelde agenten zagen niet veel later twee mannen wegvluchten. Een van de mannen, een 22-jarige man uit Drunen, werd direct aangehouden en zit nog vast. Ondanks de politie een waarschuwingsschot loste, wist de andere man te ontkomen. Op zijn vluchtroute werd later een vuurwapen aangetroffen. Dit is in beslag genomen. Vandaag opnieuw aandacht voor deze schutter.

Uitzendingen

Maandagavond om 17.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot en met dinsdagmiddag.

Reacties

Cookieinstellingen