Schrijf je in voor de Villa Pardoes WinterRun!

Foto: Villa Pardoes

KAATSHEUVEL – De vijfde editie van de Villa Pardoes WinterRun gaat dit jaar plaatsvinden op zaterdag 17 december. Na twee virtuele edities kijken we dit jaar weer uit naar een live editie, hopelijk samen met jou als lezer. Schrijf je in en kom in actie!

Op zaterdag 17 december starten De Villa Pardoes WinterRun vanaf het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Rennen of wandelen? Die keuze is aan de lopers zelf! Met een betoverend parcours langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes. Aangemoedigd door gastgezinnen en vrijwilligers. De Villa Pardoes WinterRun is toegankelijk voor iedereen, van beginneling tot getrainde loper. En natuurlijk is deelnemen belangrijker dan de eindtijd.

Samen in actie voor Villa Pardoes

Tijdens dit sportieve event hopen wij dat er zoveel mogelijk mensen in actie komen voor Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke en unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Een week lang onbekommerd genieten met het hele gezin. Daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken.

Maak het verschil met jouw deelname én donatie

Door deel te nemen aan de Villa Pardoes WinterRun zet jij de eerste stap om een mooie bijdrage te leveren aan Villa Pardoes. Met het inschrijfgeld maken we namelijk dit mooie sportieve evenement mogelijk. Om zoveel mogelijk gezinnen daadwerkelijk een week in Villa Pardoes te laten verblijven, zijn donaties heel hard nodig! Het verblijf is voor de gezinnen geheel gratis. Een week in de Villa vertegenwoordigt echter een waarde van €2.500,- per gezin. Door middel van een persoonlijke pagina op de website van de WinterRun een loper vrienden, familie en bekende eenvoudig via e-mail, social media of WhatsApp enthousiasmeren om hun deelname te steunen door een bedrag te doneren.

Meer weten over de Villa Pardoes WinterRun? Neem dan een kijkje op website van de Villa Pardoes WinterRun

Reacties

Cookieinstellingen