112

Oplospercentage Bureau Brabant vorig seizoen is 39,25%

Foto: Bureau Brabant

De politie is in samenwerking met Omroep Brabant weer gestart met een nieuw seizoen van Bureau Brabant, hét regionale opsporingsprogramma. Afgelopen maandag was de eerste uitzending te zien op Omroep Brabant en daarin is ook teruggeblikt naar vorig seizoen. Van alle zaken die te zien waren is 39,25% opgelost door dit opsporingsprogramma en mede dankzij jullie hulp.

Het vorige seizoen legde Bureau Brabant 198 zaken voor. In 79 zaken kon de politie één of meer aanhoudingen verrichten. In totaal werd de identiteit van maar liefst 111 verdachten achterhaald. Dit aantal kan nog oplopen omdat sommige zaken nog volop in onderzoek zijn. Natuurlijk vraagt de politie ook dit seizoen weer jullie hulp bij het oplossen van nieuwe misdrijven. Deze zaken zijn terug te vinden op de website: www.politie.nl/gezocht-en-vermist/bureau-brabant en onze social media kanalen.

Op de website kunnen jullie tevens de videofragmenten bekijken en als je belangrijke informatie hebt: het tipformulier invullen. Bellen kan ook via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Voor alle opgeloste zaken geldt: bedankt voor het meedenken! Blijf dat vooral in het komende seizoen ook doen.

Reacties

Cookieinstellingen