112

Mannen stelen 40 iphones uit loods op bedrijventerrein Katsbogten

Het begint met een rode bestelbus die de twee mannen kennelijk gehuurd hebben. Maar niet met de beste bedoelingen dus. Ze rijden eerst wat rond over het bedrijventerrein Katsbogten in Tilburg. Eerst rijden de twee wat rond en gaan dan bij een magazijn op de Emma Goldmanweg naar binnen.

Er zijn best goede beelden. Zo goed, dat de twee op sommige momenten zelfs in de auto te herkennen zouden moeten zijn. Dan draaien ze het terrein van een logistiek bedrijf op. Ze zetten de bus weg en boven in beeld lopen ze richting de ingang van het magazijn. Binnen zien we ze weer. Het lijkt er op dat ze proberen niet al te veel op te vallen, want er werken op dat moment gewoon mensen in het magazijn. Het lukt ze om een doos van een pallet af te pakken en ermee naar buiten te lopen. Daar stappen ze weer in de rode bestelbus en rijden ermee weg.

In de doos zitten veertig Iphones. Dat zijn kostbare toestellen, dus het gaat hier al snel om een diefstal van ettelijke tienduizenden euro’s.
De politie hoopt dat er mensen zijn die denken te weten wie de daders zijn. Uiteraard vragen ze u ook op te letten als er dit soort telefoons ergens te koop worden aangeboden. Want ze zullen ze kwijt willen. Dit soort telefoons voor een spotprijsje, daar zit op zeker een luchtje aan. Is u dit opgevallen? Laat het ons weten.
Geef uw tips online door, of bel met de tiplijn op 0800-6070. Als u liever uw naam niet zegt, maar wel iets wilt delen, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, waar u helemaal anoniem iets kunt delen. Het nummer is 0800-7000.

Reacties

Cookieinstellingen