Kom verder met Verboon tijdens de open dag en logistieke banenmarkt op 19 maart

Foto: Verboon

Op zaterdag 19 maart is er van 10.00 tot 16.00 uur een open dag & logistieke banenmarkt bij Verboon wegwijze opleiders aan de Damweg in Oosterhout.

Open dag Verboon

De open dag is bedoeld voor iedereen die binnenkort een rijbewijs wil halen, benieuwd is naar scholingsmogelijkheden of interesse heeft in werken de logistieke sector. Tijdens de open dag worden er verschillende gratis proeflessen aangeboden voor zowel particuliere als beroepsopleidingen. Zo zijn er proeflessen voor de auto, brommer, motor en camper, maar bijvoorbeeld ook voor de vrachtauto, bus en trekker.

Banenmarkt

Op de banenmarkt zullen meer dan 10 logistieke bedrijven uit de regio aanwezig zijn. Als bezoeker is er de mogelijkheid om kennis te maken met de bedrijven en opleiders, vragen te stellen en meer te weten te komen over opleidingsmogelijkheden en openstaande vacatures. Daarnaast is er de gelegenheid om meer te weten te komen over de unieke simulator die Verboon gebruikt voor de (na)scholing van chauffeurs.

Drive en Dine actie

Voor de particuliere bezoekers is er een speciale Drive & Dine actie. Iedereen die een volledig rijbewijspakket afneemt maakt kans op 1 van deze pakketten: karten, lasergamen & steengrillen bij Lot66. Klik op eerste de link onderaan dit artikel voor meer informatie over de logistieke banenmarkt, de deelnemender bedrijven en het inschrijven voor gratis proeflessen. Voor meer informatie over de particuliere open dag en het inschrijven voor gratis proeflessen klik je op de tweede link onderaan dit artikel. Je vindt Verboon wegwijze opleiders aan de Damweg 51, naast de Brandweerkazerne.

Reacties

Cookieinstellingen