Het weer met Piet Paulusma: zonnig weer

Foto: Pixabay

Het wordt wat zon betreft een prima dag. Eerst vrij zonnig weer en in de middag meer bewolking. Overdag 10 tot 13 graden. Een matige tot vrij krachtige wind uit zuid tot zuidwest. In het Waddengebied krachtig, kracht 6 en windstoten in kracht 7 of 8.

Vanavond meer bewolking. Later vanavond en vannacht in het Waddengebied al wat regen. Elders veel bewolking en droog weer. In de kustgebieden, in het IJsselmeergebied en in het Waddengebied een krachtige zuid tot zuidwestenwind. Windstoten in kracht 7 of 8. Landinwaarts is het rustiger.

Donderdag

Donderdag buien met overdag 8 tot 11 graden. Een matige tot krachtige wind uit west tot zuidwest. Windstoten in kracht 7 of 8. In de nacht een buitje met landinwaarts 2 tot 5 graden. Op plaatsen in het oosten en zuiden net wel of net geen grondvorst. In het kust- en Waddengebied een krachtige tot harde wind uit west tot zuidwest.

Vrijdag veel bewolking en regen. Later buien met misschien natte sneeuw. Overdag 8 of 9 graden. De wind uit west tot noordwest is matig tot vrij krachtig. In de avond en nacht -1 tot +1 graden, met grondvorst en gladheid. In de kustgebieden en in het Waddengebied 3 of 4 graden.

Zaterdag vrij zonnig weer en 8 of 9 graden. In de nacht meest lichte vorst van -1 of -2 en mogelijk -3 graden. Kustgebieden +1 of +2 met grondvorst. Zondag ook vrij zonnig weer en 7 tot 11 graden. In de nacht landinwaarts grondvorst en plaatselijk glad.

Reacties

Cookieinstellingen