Volop voordeel tijdens Black Weekend bij reptielenwinkel Jurassic World

Foto:

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november is het Black Weekend bij reptielenwinkel Jurassic World in Rijen.

Jurassic World Reptielen

Sinds enkele maanden is reptielenwinkel Jurassic World aan de Stationsstraat 30 in Rijen geopend. Eigenaren Nelsen Polen en DeeDee Koolen: “Wij willen met onze winkel, mensen kennis laten maken met de mooie wereld van reptielen. Bij Jurassic World Reptielen kun je dus naar de dieren komen kijken. In onze winkel vertellen we je graag alles over het houden van reptielen of amfibieën en alles wat je daarvoor nodig hebt. En natuurlijk staat er altijd een vers bakje koffie of iets te drinken voor kinderen klaar!”

Uitgebreid assortiment

Nelson: “Je kunt in onze winkel niet alleen terecht de dieren en het bijbehorende advies want je vindt bij Jurassic World ook alles wat je verder nog nodig hebt voor het houden van reptielen op het gebied van huisvesting en verzorging. Hierbij kun je denken aan diverse maten en merken terraria, maar ook lampen en verwarming bijvoorbeeld. Daarnaast is het assortiment recent nog verder uitgebreid met onder andere diverse maten en kleuren rotsen, achterwanden en natuurgetrouwe schuilplaatsen Ceramic Nature en diepvriesinsecten voor het voeren van reptielen, amfibieën, vogels en vissen.”

Black Weekend

En dit weekend profiteer je niet alleen van Black Friday bij Jurassic World! Nelson: “Tijdens het Black Weekend op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november ontvang je namelijk maar liefst 10% directe kassakorting op alle terraria. Deze actie is geldig in de winkel in Rijen, maar ook in onze webwinkel. En op 5 december staat er ook nog een extra koopzondag in de agenda en ben je van harte welkom in onze winkel!”

Reacties

Cookieinstellingen