112

Belg zwaargewond na botsing tegen boom Turnhoutsebaan

Foto: Jack Brekelmans/ Persburo BMS

Een Belgische automobilist is zaterdagochtend omstreeks 02:50 uur zwaargewond geraakt nadat hij met zijn voertuig tegen een boom reed.

Het ongeval vond plaats op de Turnhoutsebaan in Goirle. De bestuurder reed vanuit van Goirle in de richting van de Belgische grens, door een nog onbekende oorzaak botste de man op de linker weghelft tegen een boom om vervolgens tegen een andere boom tot stilstand te komen.

Een vrachtwagenchauffeur zag het wrak tegen een boom staan en stopte, daarop belde de man de hulpdiensten. Het slachtoffer lag naast zijn voertuig, uit voorzorg werd de brandweer opgeroepen omdat het wrak begon te roken.
Omdat niet zeker was of er meerdere personen in de auto hadden gezeten, hebben de politie en de brandweer de omgeving van de ongeval locatie afgezocht. Daarbij werd niemand meer aangetroffen.

De Belgische automobilist is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het wrak getakeld en afgevoerd.

Reacties