Griezelige Horror Carwash tijdens Halloween bij Shell Dalem-Zuid

Foto:

Vorig jaar was de Horror CarWash bij Shell Dalem-Zuid een zodanig succes, dat ook dit jaar weer Halloween wordt gevierd in de autowasstraat.

Horror Carwash bij Shell Dalem-Zuid
Op zondag 31 oktober vieren we weer Halloween en wordt voor de tweede keer de Horror CarWash georganiseerd bij Shell Dalem-Zuid. Vestigingsmanager Kim: “Vorig jaar hebben we dit evenement voor het eerst georganiseerd en dat was meteen een daverend succes. Naast de diverse licht- en geluidseffecten lopen er veel vreemde wezens door onze autowasserij tijdens de Horror Carwash die je steeds weer de stuipen op het lijf zullen jagen!”

Unieke belevenis en een schone auto
“We hebben met alle medewerkers samen weer hoop spannende en griezelige scenes bedacht. Naast de ultieme Halloween-beleving wordt je auto ook nog eens brandschoon in onze 45 meter lange kettingwasstraat. En zoals altijd doen we de voorwas met de hand. Hoewel dat dit keer wel eens heel anders kan gaan dan je gewend bent! De Horror CarWash is in ieder geval niet voor mensen die bang zijn aangelegd!”, zo knipoogt Kim.

Vooraf kaart kopen via Social Deal
Voor de prijs hoef je het overigens al helemaal niet te laten, want wanneer je via Social Deal een kaart koopt, dan betaal je slechts 8,50 euro per auto, ongeacht het aantal mensen dat erin zit. Kim: “En voor dat bedrag krijg je ons allerbeste carwashprogramma! Wanneer je een kaart koopt, dien je wel even aan te geven binnen welk tijdvak je wilt komen. Zo voorkomen we dat het aantal auto’s op het voorterrein oploopt en kan iedereen snel worden geholpen. Zonder kaartje komen heeft dus geen zin!”

Ook leuk voor kinderen!
Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht. Kom je met een auto met kinderen, dan ontvangen zij snoep en chocolademelk en zullen de acteurs en actrices in de autowasserij er rekening mee houden dat er kinderen in de auto zitten. De Horror CarWash is op zondag 31 oktober bij Shell Dalem-Zuid aan de Burg. Letschertweg 600. Een kaartje koop je direct via de onderstaande link. Kim sluit af: “Kom zondag maar langs, als je durft…”
KLIK HIER om direct een kaart te kopen
www.broodtanken.nl

Reacties

Cookieinstellingen