Kinderopvang Onder de Pannen zoekt gedreven beroepskrachten voor dagopvang en bso

Foto: Kinderopvang Onder de Pannen

Voor uitbreiding van ons gezellige team zijn we op zoek naar enthousiaste, ondernemende en gedreven beroepskrachten op zowel de dagopvang als bso. Heb jij zin om bij de leukste kinderopvang van Nederland te werken en onze baby’s, peuters, kleuters, basisschoolleerlingen en tieners te helpen om al spelend hun talenten aan te boren en het beste uit zichzelf te halen? Solliciteer dan snel.

Opleidingseisen
Ambieer jij een job als pedagogisch medewerker in onze dagopvang, dan verwachten wij dat je minimaal een opleiding hebt afgerond op GPM-niveau 4, dus een diploma op mbo-niveau 4 (-spw,-cw, -scw) of een pabo/SPH diploma. Studeer je nog aan de pabo of volg je een hbo-studie Pedagogiek, dan nodigen wij ook jou van harte uit om te solliciteren. Voor de bso geldt een minimale opleidingseis van mbo-niveau 3 (bijvoorbeeld Sport & Beweging). Heb jij een diploma op mbo-niveau 4 in de richting van Activiteitenbegeleider of Sociaal Agogisch werk, dan is dat helemaal perfect.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste, energieke en gedreven beroepskracht, die kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar de tijd van hun leven wil bezorgen. Je bent goed in: het ondersteunen, begeleiden en stimuleren van kinderen in hun dagelijkse ontwikkeling; het creëren van een kind- en oudervriendelijke omgeving; het realiseren van een uitdagende, interessante en veilige speelplek
voor onze kinderen.

Dit betekent in je dagelijkse functioneren dat je: zelfstandig werkt; open en eerlijk durft te communiceren; initiatief neemt en je actief opstelt in het bedenken van activiteiten voor de kinderen, zodat je samen met je collega’s een interessante agenda vol mooie workshops kunt aanbieden.

Wat bieden wij?
Een parttime dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract; een arbeidsovereenkomst van minimaal 18 uur per week, met de mogelijkheid om extra uren te werken (denk aan de schoolvakanties, studiedagen, vervanging van zieke collega’s); een salaris conform de cao-kinderopvang afhankelijk van opleiding en werkervaring; een pensioenregeling bij PFZW.

Ben jij die leuke collega die we zoeken? Stuur dan je motivatie met cv naar [email protected] Heb je nog vragen of wil je liever een van je toekomstige collega’s spreken? Bel dan met 06 – 10 18 10 30.

Reacties

Cookieinstellingen