Shell Dalem-Zuid biedt een ‘welnessbeleving’ voor uw auto

Foto: Shell Dalem Zuid

Bij Shell Dalem-Zuid is een luxe carwash te vinden. Tijd voor Tilburg Nieuws om er eens een kijkje te gaan nemen!

Persoonlijke service

Wat direct opvalt wanneer je je auto laat wassen bij Shell Dalem-Zuid is de persoonlijke aandacht van de medewerkers. We spreken Remko Lamme, eigenaar van deze wasstraat: “Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich thuis voelen op ons tankstation. Of je nu komt tanken of een verse koffie met een koek komt halen. Onze wasstraat is daarop geen uitzondering. Extra aandacht voor bijvoorbeeld vuile velgen is bij ons heel normaal.”

Handmatige voorwas

Iedere auto wordt door een van de medewerkers met de hand voorgewassen voordat je de wasstraat in rijdt. Dat wordt erg zorgvuldig gedaan waarbij onder ander andere gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige velgen- en insectenreiniger. Ondanks deze persoonlijke service sta je nooit lang in de rij. Remko: “Onze kettingwasstraat is maar liefst 45 meter lang, inclusief de handmatige voorwas. We kunnen hier 50 auto’s per uur wassen, dus niemand hoeft lang op zijn of haar beurt te wachten.”

Ook voor campers en caravans

Naast de kettingswasstraat zijn er ook drie wasboxen waar mensen onder hoge druk zelf hun auto of motor kunnen schoonspuiten. Remko: “Een van de wasboxen is ook geschikt voor kleine vrachtwagens, campers en caravans. Er is zelfs een loopbrug waardoor je ook eenvoudig het dak kunt wassen!” Daarnaast beschikt Shell Dalem-Zuid ook over zes stofzuigers zodat je auto er ook van binnen perfect uit ziet. “En we hebben hogedruk luchtspuiten, waardoor je ook de moeilijke hoekjes en randjes kunt bereiken!”

Beautybehandeling

Het water dat in deze wasstraat wordt gebruikt is zogenaamd osmosewater. Dat is gedemineraliseerd water in haar puurste vorm. “Door dit pure water krijgt je auto een unieke beautybehandeling. Het is eigenlijk een echte welnessbeleving voor je auto”, zo grapt
Remko. Van dat water wordt overigens ook ruim 80% gerecycled. Daarnaast is het hele station voorzien van energie opgewekt door zonnepanelen.

Brood tanken

Wanneer je de winkel naast de carwash binnenloopt komt de geur van versgebakken brood je al tegemoet. Remko: “Naast de brandstoffen van Shell en onze carwash hebben we hier ook een bakkerij in onze winkel. Hier bakken we de hele dag door verse broden en beleggen we de lekkerste broodjes. Zo kun je naast brandstoffen voor je auto bij ons dus ook brood tanken.” Overigens kun je hier ook de allerlekkerste koffie vinden, die door een speciaal daarvoor opgeleide barista voor je wordt klaargemaakt.

Verantwoorde producten

In de bakkerij kun je alleen producten vinden met respect voor mens, dier en milieu. Remko: “Wij geloven in verantwoord genieten. De leveranciers van vleeswaren bieden hun dieren bijvoorbeeld een beter leven door meer leefruimte en natuurlijke voeding. Onze varkens leven in diervriendelijke ‘woetstallen’, onze runderen lopen zo veel mogelijk in vrijheid buiten in natuurgebieden en onze kippen leven in stallen met overdekte uitloop en voldoende bewegingsruimte.”

Online bestellen

En omdat gemak de mens dient kun je sinds kort ook online broodjes bestellen. Remko: “We merken dat mensen nu ze veel thuis werken ook wel eens behoefte hebben aan een lekkere lunch. Wanneer je online je bestelling plaatst wordt je broodje vers belegd en kun je het eenvoudig zonder wachten na een half uurtje afhalen. Maar ook wanneer je een bespreking op kantoor hebt of verse koeken wilt trakteren is onze nieuwe webshop een uitkomst!” Al met al is Shell Dalem-Zuid een bezoekje meer dan waard!
 Shell Dalem-Zuid is te vinden aan de Burg. Letschertweg 600, Tilburg
KLIK HIER om direct verse broodjes te bestellen

Reacties

Cookieinstellingen