GSM Repair Store: Professioneel, snel & klantvriendelijk

Foto: CC0

Smartphone of tablet stuk of op zoek naar een nieuwe telefoon? Bij GSM Repair Store in Tilburg moet je zijn! Eigenaar Abdes Chakir helpt al zijn klanten vakkundig, snel en met een lach op zijn gezicht zodat ze tevreden weer de deur uitgaan.

“Ik ben in 2016 gestart met de GSM Repair Store”, vertelt Abdes. “Ik had destijds al heel wat ervaring doordat ik hiervoor jaren bij KPN heb gewerkt. Ik weet dus precies waar ik het over heb als het om smartphones en dergelijke gaat.”

Topservice

Tegenwoordig staat Abdes dan ook weer vol enthousiasme klaar voor al zijn klanten. “Ik help iedereen die bij mij in de winkel komt, of ze nu komen voor een reparatie of een nieuwe smartphone. Het geven van goed en eerlijk advies staat daarbij altijd voorop. Net als het leveren van de best mogelijke service. Én een snelle service trouwens, want voor de meeste reparaties geldt een reparatie duur van maximaal dertig minuten. De klant kan hierop onder het genot van een kopje koffie wachten in mijn huiselijke winkel en precies zien wat ik aan het doen ben dankzij de open reparatieafdeling.”

Tevreden klanten

Belangrijkste doel van Abdes is elke dag weer om zijn klanten tevreden de deur uit te laten gaan. “En daar zet ik graag een stapje extra voor. Ik zorg bovendien dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied, zodat ik ook daadwerkelijk iedereen kan helpen ongeacht het merk of type smartphone of tablet. Loop gewoon eens binnen en ervaar het zelf!”

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: GSM Repair Store

 

Reacties

Cookieinstellingen