Geef uw mening over de deelauto

Foto: Gemeente Tilburg

Tilburg wil graag weten onder welke omstandigheden inwoners bereid zijn om afstand te doen van de eigen auto. Over dit onderwerp kan een enquête ingevuld worden.

  • Via deze link kan de enquête ingvuld worden

Stel, u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in de binnenstad. Zou u dan afscheid nemen van uw eigen auto of tweede auto? Zou u dat overwegen als er een goed alternatief is? En zo ja, hoe moet dat alternatief eruit zien, welke kenmerken spelen een rol en wanneer werkt het voor u? Dat wil de gemeente graag onderzoeken met deze enquête. Er is namelijk een enorme vraag naar woningen en in de binnenstad is simpelweg te weinig ruimte om voldoende parkeerplaatsen aan te leggen.

Situatie voor corona

Probeert u zich bij het beantwoorden van de vragen de situatie vóór corona voor te stellen. Daar waar gesproken wordt over ‘uw eigen auto’ kan ook ‘uw leaseauto’ worden gelezen.

Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten. De gegevens worden geheel anoniem verwerkt. Het invullen van de enquête kan het beste op een desktop, laptop of tablet. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit onderzoek, dan kunt u deze stellen aan het einde van de enquête. Alvast bedankt voor uw deelname. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Empaction, een extern bureau, in opdracht van het CROW (een landelijk kennisinstituut). Ook Tilburg neemt deel aan dit onderzoek.

Reacties