Binnenspeeltuin Ballorig viert feest

Foto: Ballorig

Binnenspeeltuinketen Ballorig wordt dit jaar 24 jaar. Het speelparadijs viert dat van 4 t/m 9 oktober met een gezellige feestweek. Waarbij er in haar vestigingen verspreid door het hele land feestelijke activiteiten gehouden worden.

Want ook in tijden van corona kan er best een feestje gevierd worden. Je verjaardag vieren in coronatijd is natuurlijk net even anders dan normaal. Vierde Ballorig het in voorgaande jaren groots op één dag, dit jaar hebben ze de festiviteiten verspreid over een hele week. Door te werken met één of meerdere tijdsloten en een maximale capaciteit zorgt Ballorig ervoor dat er ook in deze tijden verantwoord feest gevierd kan worden.

Online en in de vestigingen
Zowel in de vestigingen als online is het feest van 4 t/m 9 oktober. De feestweek gaat zondag 4 oktober online van start met een nieuwe aflevering van de populaire YouTube serie Bewegen met Chat. Een workout video waarmee kinderen thuis lekker fit kunnen worden met de harige mascotte van Ballorig. (Lekker meebewegen. Daarnaast kunnen er via de social media kanalen van Ballorig dagelijks prijzen gewonnen worden. In de vestigingen worden de gasten vermaakt met (gratis) feestelijke activiteiten.

Verzekerd zijn van een plekje?
Ga naar​ ​www.ballorig.nl/chatsverjaardag​ voor meer informatie over het evenement, reserveren en ticketverkoop. Wil je zelf je verjaardag vieren bij Ballorig?

Locatie:

Ballorig Tilburg
Von Suppéstraat 35A
5011EE Tilburg

Reacties