Figuranten gezocht voor opnames van nieuwe tv serie ”De Stamhouder” in Tilburg 

Foto: Pixabay

TILBURG – MULTA Casting is op zoek naar diverse figuranten van alle leeftijden voor opnames van de nieuwe serie “De stamhouder”. Dit is een verfilming van Alexander Münninghoffs alom geprezen autobiografische boek met o.a. Sallie Harmsen, Gijs Scholten van Aschat, Marcel Hensema, Robert de Hoog en Matthijs van de Sande Bakhuyzen in de hoofdrollen. De opnames vinden aanstaande maandag plaats in Tilburg.

In ‘De stamhouder’ beschrijft journalist Alexander Münninghoff meeslepend zijn fascinerende familie-geschiedenis, en daarmee gaat zijn boek ook over de geschiedenis van de twintigste eeuw. Het verhaal omschrijft de gevolgen van de oorlog.

Voor alle rollen geldt dat je een speciaal kostuum aankrijgt uit de betreffende periode. Er wordt specifiek gezocht naar dames en heren met de volgende maten:

Heren die maximaal 186 lang zijn en maximaal confectiemaat 52 hebben.

Dames die maximaal 174 lang zijn en maximaal confectiemaat 40 hebben.

De figuranten dienen naast de draaidag op maandag 21 september ook beschikbaar te zijn voor een kleding doorpas op vrijdag 18 september. Dit duurt maximaal een uurtje en is flexibel in te plannen.

Voor de draaidag ontvang je een vergoeding van 40 euro en voor de doorpas een vergoeding van 20 euro. Je dient ook akkoord te gaan met het (bij)knippen van je haar. Indien er wordt geknipt ontvangt je ook nog eens 15 euro extra.

AANMELDEN:

Lijkt het iemand leuk om mee te doen aan deze serie?  Dan kunnen zij zich aanmelden via de volgende link:

https://multacasting.nl/opdrachten/1865

 

 

AANMELDEN:Lijkt het iemand leuk om mee te doen aan deze serie?  Dan kunnen zij zich aanmelden via de volgende link:

https://multacasting.nl/opdrachten/1865

Hier staat ook nogmaals alle informatie over de opdracht beschreven.

Reacties