Gevolgen van corona voor Tilburg

Foto: Gemeente Tilburg

De gemeente wil weten wat de coronacrisis betekent voor de inwoners en bedrijven van Tilburg. Daarom onderzoeken ze dat, deels met behulp van het burgerpanel en het bedrijvenpanel.

Over 3 maanden herhaalt de gemeente dit onderzoek. De gegevens worden gebruikt in het beleid en activiteiten.

De vragenlijst voor burgers kon tot 28 april ingevuld worden. In totaal hebben 499 panelleden meegedaan. Verder is de enquête verspreid via sociale media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn en via de website van de gemeente Tilburg. 725 inwoners van Tilburgers hebben aan deze enquête meegedaan. In totaal hebben dus 1.224 mensen de vragenlijst over de effecten van het coronavirus ingevuld. Download de resultaten van het burgerpanel (PDF, 35,0 KB).

De vragenlijst voor bedrijven werd begin mei uitgezet bij het bedrijvenpanel. Daarnaast konden bedrijven die lid zijn de Vitaal verenigingen (bedrijven op de bedrijventerreinen), Binnenstad Management Tilburg (BMT) en Stichting Retail Federatie Tilburg (SRFT) de enquête ook invullen. In totaal hebben 667 bedrijven de enquête ingevuld. Download de resultaten van het bedrijvenpanel. (PDF, 49,1 KB)

Reacties