112

Man (42) neergeschoten voor ogen zoontje (10)

Foto: Toby de Kort/ De Kort Media

Tilburg – Een 42 jarige Tilburger is vrijdagochtend neergeschoten op de Dolomietenweide in Tilburg. Zijn 10 jarige zoontje was op dat moment bij hem en was getuige van de schietpartij. Voor hem is slachtofferhulp ingeschakeld.

Getuigen meldden kort na 09.37 uur dat er schoten waren gehoord in de Dolomietenweide. Ze troffen het gewonde slachtoffer op straat aan. De toegesnelde politie zag dat de man inderdaad gewond was. Het slachtoffer is direct overgebracht naar het ziekenhuis. Voor het tien jarige zoontje van de man, die getuige was van het voorval, is slachtofferhulp ingeschakeld. Hij zal in een later stadium worden bevraagd wat er zich precies heeft afgespeeld.

In verband met het incident is de politie op zoek naar een man met een donkere huidskleur van ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg een zwarte jas en een blauwe broek. De man rende na de schietpartij weg richting Stappegoor gebied.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht en de aanleiding voor de schietpartij, waarbij alle scenario’s nog worden opengehouden.

Reacties